TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt Beetsterzwaag

Wedstrijd- & toernooicommissie

Wedstrijd- en toernooicommissie

De wedstrijd- en toernooicommissie organiseert, begeleidt en coƶrdineert het gehele seizoen tennisactiviteiten. Dit doen we met de volgende vrijwilligers: Hanna Hiemstra, Tjeerd Popma, Eric Otten, Marije Olthof, Ciska Krol, Iebe Bart van der Heide, Geert Leijenaar, Jitty Koopmans, Jos van der Bij en Jelle Jan van der Duim.

 

Lauswolt toernooi

Ieder jaar wordt het grote Open Tamsma Lauswolttoernooi georganiseerd met goedkeuring van de KNLTB. Aan dit toernooi doen jaarlijks ongeveer 200 tennissers uit Noord Nederland mee. Er kan worden deelgenomen in de categorieƫn 2 tot en met 8.

De editie van 2019 wordt dit jaar van 19 t/m 25 augustus gespeeld:

Clubkampioenschappen

Ieder jaar worden de Clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix georganiseerd voor beginners en geoefende tennissers.

KNLTB competitie

Elk jaar is er grote belangstelling voor deelname aan de KNLTB competitie. Er is een voorjaars- en najaarscompetitie. TC Lauswolt heeft baancapaciteit voor ongeveer 25 teams. In de herfst kunt u zich aanmelden voor de voorjaarscompetitie van het volgend jaar, en in mei voorde najaarscompetitie. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze verenigingscompetitieleider Jos van der Bij (wedstrijd@tclauswolt.nl). De precieze indeling en wanneer welk team speelt is te vinden onder het Baanschema.

TOSS avonden

Gedurende het tennisseizoen (van april tot oktober) is er op maandag- en vrijdagavond een tossavond van 20 tot 23 uur. Bij grote deelname is de maandagavond in principe bedoeld voor niet-competitiespelers en vrijdagavond voor competitiespelers. De tossavonden zijn bij uitstek geschikt voor het spelen met en tegen andere leden van de club en om nieuwe tennisvrienden te maken en te ontmoeten, want voorop staat de gezelligheid en het plezier in tennissen. De indeling gaat zoveel mogelijk willekeurig. Na een half uur wordt men opnieuw ingedeeld. Tijdens het tossen is de kantine open.

HOOFDSPONSOREN

SPONSOREN