TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt Beetsterzwaag

Wedstrijd- & toernooicommissie

De wedstrijd- en toernooicommissie organiseert, begeleid en coordineert het gehele seizoen tennisactiviteiten. Dit doen we met de volgende vrijwilligers: Hanna Hiemstra, Tjeerd Popma, Jelte de Vries, Yvonne Halman, Marije Olthof, Erik Otten, Appie Kamminga en Ciska Krol.

Lauswolt toernooi

Ieder jaar wordt het grote open Lauswolttoernooi georganiseerd met goedkeuring van de KNLTB. Aan dit toernooi doen jaarlijks ongeveer 200 tennissers en -sters uit Noord Nederland mee. Er kan worden deelgenomen in de categorieen 3 tot en met 8.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar worden de Clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix georganiseerd voor beginners en geoefende tennissers.

KNLTB competitie

Elk jaar is er grote belangstelling voor deelname aan de KNLTB-voorjaarscompetitie. TC Lauswolt heeft baancapaciteit voor ongeveer 25 teams. In de herfst kunt u zich aanmelden voor de competitie van het volgend jaar. De wedstrijden worden gespeeld in april en mei.

TOSS avonden

Gedurende het tennisseizoen (van april tot oktober) is er op maandag- en vrijdagavond een tossavond van 20 tot 23 uur. Bij grote deelname is de maandagavond in principe bedoeld voor niet-competitiespelers en vrijdagavond voor competitiespelers. De tossavonden zijn bij uitstek geschikt voor het spelen met en tegen andere leden van de club en om nieuwe tennisvrienden te maken en te ontmoeten, want voorop staat de gezelligheid en het plezier in tennissen. De indeling gaat zoveel mogelijk willekeurig. Na een half uur wordt men opnieuw ingedeeld. Tijdens het tossen is de kantine open.

HOOFDSPONSOREN

SPONSOREN