TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt

TC Lauswolt Beetsterzwaag

Jeugdcommissie

De jeugd heeft de toekomst! Daar zijn we ons bij TC Lauswolt goed van bewust. Daarom subsidiƫren wij de tennislessen voor onze jeugd ook, om de kosten zo laag mogelijk te houden. Tennis moet vooral leuk zijn en we proberen tennissen bij TC Lauswolt dan ook zo leuk mogelijk te maken voor onze jeugd.

Tennislessen

De tennislessen worden bij TC Lauswolt verzorgd door Tennisschool De Haan. Trainer Niels de Haan traint onze jeugd voornamelijk in de middaguren en doet dit vol enthousiasme en overgave. Spelplezier en spelend leren staat bij de jongste jeugd voorop en Niels breidt dit voor de oudere jeugd steeds meer uit met tactische en technische elementen.

Maak Kennis Met Tennis

Om nieuwe leden kennis te laten maken met tennis en met onze vereniging hebben we Maak Kennis Met Tennis. Kinderen krijgen een aantal lessen met korting om te kijken of ze tennis leuk vinden. Is dat het geval, dan kunnen ze tegen een gereduceerd tarief lid worden van TC Lauswolt. Ook Tennisschool De Haan kan, door de subsidie van TC Lauswolt, daarnaast nog eens een korting bieden op het lesgeld. Aanmelden voor Maak Kennis Met Tennis kan door een bericht te sturen naar de jeugdcommissie via onderstaand formulier.

Tenniskids Worldtour

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar die net starten met tennis komen in fase Rood. Jeugd die wat meer ervaring heeft wordt ingedeeld bij fase Oranje. Wij geven al onze jeugdleden op voor de Worldtour, een competitie waarin onze jeugd tegen jeugdleden van andere clubs speelt. Op deze manier raken de kinderen op een speelse manier gewend aan het spelen van wedstrijdjes. Het resultaat is onbelangrijk; de spelvreugde staat voorop. Deelname aan de Worldtour is niet verplicht, maar we hanteren wel het beleid ‘niet afmelden is meedoen’. Meer informatie over de Worldtour tref je aan op http://tenniskids.toernooi.nl.

Competitie

De oudere en wat ervarener jeugdleden doen mee aan de competitie in fase Groen (aangepaste regels) en de jeugdcompetitie (normale regels). In overleg met de trainer wordt ieder seizoen bepaald wie er in aanmerking komen voor deelname. Ook hierbij wordt er gespeeld tegen teams van andere verenigingen.

Toernooien & activiteiten

Naast de Worldtour en de competitie organiseert onze jeugdcommissie regelmatig onderlinge toernooien en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn:

– openingstoernooi;
– de Clubkampioenschappen;
– het Ouder-Kindtoernooi;
– spelavond;
– bowlingavond;
– etc.

Contact & Aanmelden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op middels het onderstaande formulier. Onze jeugdcommissie neemt dan contact met je op. Aanmelden kan natuurlijk ook direct via: dit aanmeldformulier.

HOOFDSPONSOREN

SPONSOREN